خواص دمنوش پونه

پونه (پودنه) گیاهی از خانواده نعناع با طبع گرم و خشک است که از آن دمنوش و اسانس تهیه می‌کنند.

خواص دمنوش پونه

گیاه پونه بادشکن، معرق، مدر (ادرار آور) و محرک است،دمنوش پونه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردرد، مشکلات گوارشی و گلودرد استفاده می‌شود؛ این دمنوش همچنین تاثیر بسزایی در رفع نفخ، تب خفیف، حالت تهوع، درد‌های قاعدگی و بی‌خوابی دارد.

پونه‌کوهی بی‌اشتهایی و ضعف معده را از بین می‌برد و سکسکه را تسکین می‌دهد. عصاره پونه سبب کاهش درد نیز می‌شود و برای درمان کبودی پوست باید از ضماد پونه استفاده کنید، پونه را برای ضدعفونی کردن زخم‌ها نیز به کار می‌برند.

طرز تهیه دمنوش پونه

برای تهیه دمنوش پونه، باید یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه تازه یا یک قاشق چای خوری برگ پونه خشک‌شده را درون یک لیوان بریزید و یک فنجان آب جوش را به آن اضافه کنید سپس صبر کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه دَم بکشد؛ روزانه ۲ تا ۳ بار این دمنوش را میل کنید.

موارد منع مصرف دمنوش پونه

استفاده از دمنوش پونه در برخی از افراد سردرد را تشدید می‌کند، مصرف زیاد پونه و دمنوش پونه باعث مسمومیت می‌شود.

باید توجه داشت که استفاده زیاد از پونه برای زنان باردار ممنوع است، زیرا موجب سقط جنین می‌شود.

همچنین بخوانید  از این 5 میوه به عنوان منبع پروتئین استفاده کنید!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *